C'est la vie

Från svenska till fransman?


Julia i Paris hösten 2009. I vår får du komma dit igen systra mi!

Jag kilade ner till syrran ikväll. Meningen var att vi skulle se på film men när vi väl hittat en så hade den fått riktigt dåliga betyg överallt så jag totalvägrade. I stället har hon blivit förbannad på sin blogg och jag har roat mig med hennes iPhone-appar. Alltså, en app som är ett  stearinljus vars enda funktion är att blåsa ut det… vad är det bra för? Det blev till slut ingen film för vi var för trötta. Vilket märktes mest på mig. Jag är ganska lättroad när jag är övertrött. Någonting min familj ofta får lida av.

Min syster har föresten en blogg, som ni kanske förstått. Den är nästan lika bra som min. Men bara nästan.
Här hittar ni den!

Ett litet utdrag ur bloggen: ”Jag får ta vara på min syster innan hon blir fransman på heltid.”

Jag tänker dock dementera alla eventuella rykten redan nu att jag ska byta kön samtidigt som min flytt till Paris.

Nu ska jag sova. Åh, jag längtar efter att lägga mig under duntäcket!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.