Things I like

Breakfast in bed

Jag saknar frukost på sängen med min älskling. Det är ingenting vi brukade göra på vardagar, men på helgen hände det de perioder jag bodde i Paris. Vi låg och pratade, skrattade eller började dagen med att titta på någon serie. Fast det är mest han som skämmer bort mig med frukost på sängen. Hehe. Jag har det bra.

Någonting annat jag saknar är alla de goda yogurtarna från Activia. Och engelska muffins från Monoprix med aprikosmarmelad från Bonne Maman. På nyårsdagen tror jag att det får bli frukost på sängen. Frukost är verkligen gott.

Nu ska jag dra ner till tvättstugan. Förutom några maskiner tvätt, ska jag lägga upp lite fler Traderaannonser samt packa ner grejer i lådor.

0

0 kommentarer

  • Matilda Larsson

    Hej! Vad roligt att du gillade mina julklappstips. Om du drar muspekaren över bilden så det du vart produketerna kommer ifrån, om du klickar på länkarna kommer du direkt till produkterna! Ha en bra dag. Fin blogg förresten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.