Things I like

Från helgen

Lite blandade bilder från helgen som var. Förutom det som syns på bilderna så har jag druckit champagne, sprungit(2 gånger!), frossat i kakor och bakelser PLUS ätit en flottig pizza(förklarar 2x träning), blivit bjuden på kanelbulle av den snälla personalen på svenska kyrkan, städat badrummet till perfektion, dagdrömt om solsemester, agerat skoningslös personlig tränare etc etc.


AW med Precious i fredags. Morotskakan (det hette det men jag har aldrig förr sett en morotskaka som den) jag fick smakade skit och var helt torr, så jag klagade och servitören strök den från notan. Progress for this city!


Voila Nico, as you wished I put it on the blog! 😉


Nu är Christophe lika beronde av Angry Birds som jag, haha!


Kvällspromenad i Bois de Boulogne


Apéro med riktigt gott vin. Jag tror bestämt jag blivit en expert du vin(okej, en grov överdrift men ni förstår vad jag menar). Det går inte med vad som helst nu förstår ni! Jag luktar, smuttar och byter om jag inte gillar det.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.