C'est la vie

Lång dag


Jag köpte blommor till svärisarna som tack för att vi fått bo hos dem och för att de alltid är så snälla. Vet dock inte vad det är för några, haha. Hmm, jag kanske borde lyssna mer på mamma. Men visst är det fina?


Vi tog en kaffe med François och pratade om bröllopet vi alla ska på om ett par veckor. Spännande!

Denna dagen har varit lång (men bra) och nu är jag helt slut. Jag gjorde en pasta carbonara till middag som uppskattades väl. Vägen till svärföräldrarnas hjärta går genom magen. Eller hur var nu ordspråket?

Rummet som jag tittade på var bra, men det finns några nackdelar. Jag ska kolla på ett annat i morgon förmiddag och är det inte bättre så tar jag det jag kollade på idag. Han var väldigt positiv och ”föredrar en svenska”, haha. Jag börjar bli trött på att leta, ringa och gå på visningar som bara är slöseri med tid! 

Nej nu ska jag prata lite med syrran innan jag går och lägger mig.

Bonne nuit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.