Inspiration

The wedding planner

Om några veckor ska jag på bröllop och jakten på klänning har börjat. It’s a tough job but somebody’s got to do it! Nu ikväll har jag fått prova flera fina klänningar som Christophes mamma hade när hon var i min ålder och jag hittade en som var superfin men Christophe trodde inte den var fancy nog för bröllopet. Så har erbjöd sig att gå med mig och prova klänningar. Haha! Gud om han bara visste vad han ger sig in på! Sen har han INTE samma stil som jag så jag gissar att det kommer bli en del meningsskiljaktigheter i provrummet. Voi voi. Någon tjejkompis som vill ställa upp som smakråd i stället?! 😉

Jag skulle vilja hitta något liknande som de här på bilderna, men kanske inte så korta.
Alla klänningar är från Asos.

0

0 kommentarer

  • Carolina

    Åh, vad roligt haha. Jag ska också på bröllop i Frankrike om en månad (min killes familj) och min kille är likadan. Vad ska man ha på sig på ett franskt bröllop egentligen? Det verkar vara en ännu större grej där 😋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.