C'est la vie

Från det ena till det andra


Den är 30 år gammal så den har gått sönder och ser allmänt ledsen ut, men jag kan tänka mig att den var cool när den var nyinstallerad 🙂

– Sökandet efter ett rum fortsätter och i morgon ska jag kolla på ett i 9:e innan jobbet. Läget är bra och det är nära till Christophe. Jag hoppas att det är bra!

– Fastern och hennes väninna kom igår, helt bedårande madames ska jag säga er. Men trots det så är det skönt att de ikväll är på teater. Vi har alltså lägenheten för oss själva, och jag ska strax börja på middagen så vi kan avnjuta en romantisk middag på tu man hand. Finfin middag, pasta carbonara. Lyxkrubb! Jag fattar ju varför Christophe är tillsammans med mig. Mästaren på att fixa ihop billiga pastarätter.

Till något annat, ser ni fontänen på bilden? Det är Place Victor Hugo. Den fontänen har Christophe’s pappa ritat. Han är (jobbar dock inte så mycket längre) nämligen arkitekt och var även en av arkitekterna som var med och designade flygplatsen Orly. Coolt va?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.