C'est la vie

Lunch i solen

Jag var och tittade på ett rum idag. Läget hade varit skitbra men tyvärr var rummet en riktig besvikelse. Dessutom tror jag att ägarna var fulla. De såg något nedgångna ut om man säger så. Det var skitigt, ingen förvaring och toaletten stod mitt i rummet med en skranglig liten duschkabin bredvid. Jag hade inte ens velat betala 200 euro för det där!

Åkte sen till jobbet och köpte mig en frappe på vägen. Men nu får det bli stopp på ett tag. Tror jag förätit mig på dem, haha!

Nu blir det lunch. Jag gjorde mig en fin sallad som jag nu ska avnjuta i solen på balkongen.

Tjing!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.