C'est la vie

En doft av melon


Efter duschen kommer jag lukta så gott av melon. Bästa duschcremen som tyvärr inte finns i Sverige. Det gäller att passa på! 😉


Christophe är iväg och spelar kort med killarna och tanterna ska på teater igen, så ikväll är det bara me, myself and I. Jag och alla mina jag ska ha det mysigt ihop. Lyssna på det här: Betala 3 räkningar, bota magknipet med middag och dusch följt av en tråkig grej jag måste skriva till skolan. Förhoppningsvis får jag lite tid över att fixa till mina hemska naglar och kanske ta igen ett avsnitt av Gossip Girl (som jag inte hunnit se på flera månader, vad har jag missat?). Hur som helst så ska det bli skönt med lite quality time med mig själv. Vi behöver nog det.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.