C'est la vie

Följer ni med mig till Paris?

Bienvenue mes amis!

För er som redan läst min andra blogg ett tag, så kan jag börja med att säga att det här är min nya blogg. Den gamla kommer jag låsa så småningom… tills vidare.
Jag bestämde mig för att öppna en helt ny blogg nu när jag flyttar. Jag känner att det är dags för någonting nytt. Min andra blogg har jag haft i 3 år nu och eftersom det skett så många förändringar det senaste halvåret, så tycker jag att det är roligare med någonting helt nytt. Eller vad säger ni? 🙂

För er nya som kanske hittat hit. Jag hoppas att ni stannar och följer med mig på mitt nya äventyr. I morgon tar jag flyget för att bosätta mig i Paris. Vad mitt nya liv kommer bjuda på, det vet jag inte ännu. Det återstår helt enkelt att se! Men om ni hänger med på min resa, så lär ni upptäcka det ni med.

À bientôt!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.