C'est la vie

Dagen D

Jaha, nu var det dagen D. Äntligen får man väl säga. 🙂 Jag vaknade för tidigt idag så jag är ganska trött. Men jag får väl sova på planet.

Jag har nyss duschat och så har jag hållt på att fixa musik till min mp3. Senare kommer mamma och hjälper mig till tåget. För er som inte bor i Skåne, så har vi ingen internationell flygplats i Skåne, utan vi får åka från Köpenhamn och Kastrup. Sturup åker man mest från inom Sverige och charterresor.
Alltså måste jag ta Öresundståget över och det blir för dyrt för mamma att åka med. Men jag klarar mig nog ändå. I’m a big girl. 😉

Nu blir det frukost!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.