C'est la vie

Flowers & New Girl

 

 

Jag har precis tittat på några avsnitt av New Girl samtidigt som jag ätit en nyttig och stadig frukost. Jag vet inte varför jag aldrig sett den serien tidigare för den är faktiskt riktigt rolig. Lite som en blandning av Vänner och Scrubs. Nu ska jag däremot göra mig i ordning för att ta tag i dagen. Jag ska köra ett träningspass hemma (det regnar ute) och jobba lite på datorn. I eftermiddag ska jag på en mässa och sedan tänkte jag gå förbi Declathon och köpa hantlar så jag kan träna lättare hemma. 

 

Blommorna köpte jag förresten i förrgår. De lyser upp lite här hemma och får mig att längta ännu mer till våren.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.