C'est la vie

Flowers & Basics

IMG_6322 IMG_6323

Jag har mellanlandat lite snabbt i min mosters lägenhet för att packa ihop mina grejer. Strax ska jag promenera bort till Hornstull och ta flygbussen därifrån till Arlanda. Nu är jag redo att komma hem. Jag längtar efter min egen säng och har saknat att träna. Dessutom så vill jag inget hellre än att laga mat. Restaurangmat i all ära, men i huvudet har jag redan börjat planera för storkok av grytor, grötfrukostar och en smarrig lasagne (det har jag inte ätit på evigheter). I veckan tänkte jag skriva upp mig på yoga också. Sedan ser jag även fram emot att jag får besök från min kompis Ina om ett par veckor. Åh vad jag saknat henne!

Eftersom att jag skulle flyga hem på kvällen idag så passade jag på att ta en runda på stan. Det har inte blivit något med det under helgen. Jag gjorde bland annat besök på COS och & Other Stories. Såklart. De har så mycket fint på COS just nu, men jag höll mig i skinnet. På & Other Stories kunde man dessutom köpa blommor. Vad köpte jag för något? Basplagg stavas det, men jag är riktigt nöjd. Ni ska få se i veckan. Först måste jag landa lite, bokstavligt talat.

Vi syns i Malmö!

//I went downtown for a few hours today, visiting two of my favourite stores – COS and & Other Stories. Found a lot of things I wanted to buy, but kept disciplined and stuck to some basic stuff I needed. I’ll show you later this week. First I need to fly back to Malmö. I looking forward to going back actually. I can’t wait to sleep in my own bed, cook food and go back to my workout routines. Going for a 2 week yoga program and a visit from a really good friend is also something I look forward to. So I’ll see you i Malmö!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.