Stockholm

En morgon när det var sommar

IMG_6232 IMG_6230 IMG_6229

Jag har så mycket att blogga om nu att jag nästan blir lite handlingsförlamad. Vad ska jag börja med? Just nu känner jag mig dessutom lite oinspirerad. Orden flödar inte ur min kreativa hjärnhalva om man säger så. Jag tänker att det kan ha att göra med PMS. Jag blir liksom blockerad och känner mig allmänt likgiltig och får dåligt självförtroende. Tänker att det jag skriver inte är så intressant. Någon som känner igen sig? Bilderna är i alla fall från i fredags när jag åt frukost på Mellqvist Kaffebar med Linda och Pierre. Då var det inte 13 grader och regn, som det är idag, utan 25 grader och sol. Jag hade till och med klänning på mig. Då är det varmt mina vänner.

Idag åker jag tillbaka ner till Skåneland och det känns ändå helt okej med tanke på skitvädret här. Just för tillfället sitter jag på Café Rival och äter frukost. Jag satte mig i ett rum bredvid och tänkte ”åh lugn och ro för att läsa tidningen”. Det varade inte länge för här satte sig även tre mammor med sina barn. Två ungar sover gudskelov, men det tredje sitter och gapar för fulla muggar. De andra två mammorna sitter och berättar sina förlossningsberättelser. Yey….

Alltså barn är underbara, men jag tycker om att äta min frukost utan skrik och information som får mig att tappa aptiten. Jag tror att jag ska flytta på mig.

//These five days in Stockholm have gone by fast and this afternoon I’m heading back to Malmö. I’m fairly ok with that considering the 13 degrees and pouring rain going on outside. Last week it was different. Like on Friday morning when I had breakfast at Mellqvist Kaffebar with two friends. I really recommend this place. Excellent breakfast, friendly staff and a nice terrace where it’s nice to sit on a beautiful day. Of course, it’s best to enjoy when it’s 25 degrees outside rather than 13.

Right now I’m having breakfast at Café Rival and I ended up in the same room as three moms. One baby is making the most noise possible and two of the moms are talking about how it went while giving labour. Real nice way to start my morning… 

0 kommentarer

  • Frida

    Haha, åh, vilken ”mysmorgon”. Spenderade helgen i huvudstaden jag med, höll faktiskt ögonen öppna då jag misstänkte att jag kanske skulle se dig, speciellt inne på & Other Stories hehe 😉

  • Karin Olsson

    Hejsan, Mitt namn är Karin Olsson. Jag vill tipsa er om Urban & I som är en tjänst för dig som är bloggare och som vill tjäna pengar på din blogg. Genom att använda vår tjänst får du inspiration till nya inlägg samtidigt som du gör din blogg mer attraktiv för dina läsare. Maila mig på karin.olsson@urbanandi.se så kan jag skicka mer information alt gå in på urbanandi.se direkt och bli medlem idag. Är du redan medlem? Då får du gärna tipsa dina bloggvänner om oss. Åldersgräns 16 år. Mvh, Karin

  • christinestories

    Ja jag såg det! Kul att gå på Guldknappen! Du var ju jättefin 😊 Haha, jag har inte varit där ännu faktiskt. På väg nu 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.