Shopping

Flower Power

Jag hittade en fin klänning under semestern som jag förhoppningsvis kommer få möjlighet att använda i sommar. I värsta fall får jag väl fly vintern igen, vilket jag i och för sig redan överväger. Det var liksom lite härligare när jag kunde gå runt såhär från november till april.

Okej, tillbaka till ämnet. Pappa och Ewa var tålmodiga nog att ta några kort på mig i den här blommiga skapelsen. Jag hittade den på Oysho i ett köpcentrum i Algeciras. Ni som hängt med här på bloggen ett tag vet att jag gillar den butiken ganska mycket. Jag hade kunnat köpa upp halva butiken men nöjde mig med denna klänningen, ett par linneshorts och några underkläder.

Om du gillar klänningen och vill köpa en likadan så att vi kan bli twinsies så har du en länk till den HÄR. Min är i storlek small. Jag köpte dock min för 35€ – vilket ju är drygt 350 kronor – så det verkar vara lite dyrare på den svenska marknaden, tyvärr. Kollade upp hur priset var på den spanska sajten och där kostar den det priset som jag betalade. Just so you know. Det är inga affiliate-länkar, bara jag som vill vara litta snäll. Kanske årets midsommarklänning? Vassegod!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.