C'est la vie

Filminspelning och frukost på sängen

Tydligen håller de på att spela in en film här vid vår gata. Som ni ser på bilarna så verkar det vara en film som ska vara från förr. 50-tal? Eller vad tror ni?
Det måste ju vara ganska enkelt att spela in filmer som utspelar sig från förr i tiden i Paris. Husen är ju bevarade och ser i princip likadana ut nu som för 60 år sedan. Vissa hus ser man är inte ens renoverade på säkert 40 år, med tanke på fönserluckorna som ser ut att falla ner när som helst, haha!

Undrar om det är en film med kända skådisar eller bara någon lågbudget TV-film. Christophe sa iafl att de tydligen filmat i närheten av Champs Elysées också.


Made with love by my love <3

Jag sitter här med frunch som min fina fransman gjort till mig. Frunch på sängen. Finns det något bättre sätt att starta söndagen? Jag ska käka upp och sen läsa lite marknadsföring. Jag hade ju hellre läst min Glamour som ligger och ropar efter mig, men eftersom att jag har tenta om mindre än två veckor så får jag nog bita i det sura äpplet.

Men efter det ska vi ut och njuta av dagen. Det är fint väder och inte alls särskilt kallt. Härligt!
Det blir bio och ikväll middag med några vänner. Det blir minsann trevligt!

0 kommentarer

  • Therese

    Jeansen är skinny leg &denim jeans
    Fit Slim, går du in på hm´s hemsida så finns de just nu under jeans-skinny leg- de första och de kostar 299kr.
    Marknadsföring är ju helt underbart, har tenta i det på torsdag kan väl säga att det knappast är något jag ser framemot mer än att få det bortgjort.
    Och just det boken var grymt bra, lagom som störande moment till marknadsföringen. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.