C'est la vie

Comme une française alors!


Vad gör man inte för en sådan lyxig H&M-påse?Äter mig tjock på macarons och franska bakelser… som sig bör.


Moi et le baguette på promenad

Jag fick en kommentar häromdagen. Full av besvikelse och krav:

Postat av: Anna

H&M och Starbucks? Nu får du skärpa dig Christine. Imorgon vill jag se en bild av dig i basker, med en baguette under armen på Pont des Arts. Eller med ett glas rödvin och en ostbricka på något café i solen. Deal? :))

H&M-besöker var mest för att få en fin påse. Alltså är inte det en vackraste H&M-påse ni sett? PRECIS. I had to have it. Sen går det inte att förneka et les français sont d’accord, H&M est geniale!
Sen, Starbuck’s. Det är antingen att sitta i mjuka soffor på Starbucks eller på en aluminiumstol på ett skabbigt brasserie med fem snubbar med ölmage(stammisarna) som sitter och glor på en från baren för att man råkar vara tjej som inte ser fransk ut och inneha ett par bröst.

Men för att du ska bli nöjd Anna, så har du två bilder här som bevisar att jag minsann lever la vie à la française. Voila, jag med en baguette i handen! Inte på Pont des Arts, men efter ett besök på Monoprix vid St Augustin.
Total slump dessutom att han skulle ta min kamera ur min väska och ta ett kort just när jag går där med en baguette. Helt oplanerat.

Baskern har du ju sett(visserligen köpt på Åhlens men det får duga) och vin dricks det varje dag i princip.

Alla nöjda nu? Frågor på det?

0

0 kommentarer

 • Anna

  Haha, ja mina krav är det inte lätt att leva upp till. Men du klarar det galant 😊
  Och du, det finns caféer med soffor också!

  Baguettebilden är för övrigt min favvo hittills.

  Ha det fortsatt underbart i Paris. Kram.

 • tina

  hejhej! jag planerar att flytta till Paris i ett halvår och plugga franska. Jag sökte lite olika sverige/paris bloggar för vill så himla gärna prata med någon som bor där och kommer från sverige. Har lite funderingar och frågor kring paris och frankrike. Hoppas det inte låter konstigt eller så, du får gärna maila mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.