C'est la vie

En fransk bakelse för mycket


En stycken nöjd svenska full med franska bakelser


Un verre de Chabliii


Jag och Christophe gick i eftermiddags till Musée Jacquemart-André och deras café. Jag skulle ju då såklart vara sådär hard core och käka två bakelser. Christophe bara skakade på huvudet och kallade mig någonting på franska som säkert betyder ”pucko” eller något sådant på svenska. Vågade inte fråga.
Gud vad jag mådde illa efter 1,5… vilket jag motvilligt erkände efteråt. Men goda var de! Jag har bilderna på mobilen som jag tog där inne, så ni får se det sen. Men Christophe tog denna bilden på mig utanför.

Efter det handlade vi mat och promenerade hem. Nu har jag snart druckit upp mitt första glas vin och är färdig med middagen. Vi skulle gått på bio ikväll men ändrade oss. Ludo är bortrest i helgen och Geff ska bort ikväll, så vi passar på när vi får lite tid på tu man hand.

Hoppas ni alla får en fin kväll!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.