Weekend

Fifty percent

 

 

Igår kväll var jag ute och åt middag med Sara, Natalie och Naomi. Jag bokade en italiensk restaurang via lafourchette.fr och på så sätt fick vi även 50 % rabatt på maten (oftast ingår inte dricka i erbjudandet). Två förrätter, fyra huvudrätter, tre efterrätter och en flaska vin kostade oss drygt 20 euro var. Tyvärr var mitt kött lite segt och senigt, men annars var det riktigt gott. Efter middagen gick vi vidare för ett glas på Le Perchoir och sedan till L’International vid Parmentier. En himla mysig och rolig kväll med några av de finaste personerna jag vet.

 

Eftersom jag skulle upp tidigt idag tog jag sista metron hem. Sedan var jag uppe till fyra, packade och städade. Idag flyttar jag nämligen från min lilla studio. Vid fyra har jag den så kallade ”état de lieu”, besiktiningen av lägenheten, C’s pappa var så snäll och erbjöd sig att vara med mig. Han har jobbat som arkitekt i flera år så han kan det där. Med tanke på hur min hyresvärd betett sig och då jag lämnat en deposition på 1000 euro, vill jag inte göra det ensam. Gud jag längtar verkligen efter att få lämna den här jäkla skitlägenheten bakom mig och få njuta av mina tre sista dagar i Paris utan stress.

 

 

Förresten, har ni sett att det är sista timmarna på mina annonser? Skynda att fynda!

 

 

 

0 kommentarer

  • annasarah

    Jag förstår verkligen att man vill ha med sig någon. Jag gjorde så att jag fotade varenda litet skrymsle och vrå för att inte kunna få höra ngt i efterhand. Men var också nervös för det momentet med tanke på omständigheterna. Lycka till nu & njut av dina sista dagar! Kram Det är verkligen en LÄTTNAD att lämna.

  • Emelie - Lever drömmen i Paris!

    Åh, vilken dessert! Vilken restaurang var det – någon du rekommenderar (förutom kötträtterna, dårå)? 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.