C'est la vie

I will miss you too

 

 

Igår var min sista dag på jobbet. Det kändes lite sorgligt på ett sätt för vissa av dem har jag jobbat med enda från början för 1,5 år sedan. Jag tycker attt de är så himla fina människor. Smarta, roliga och omtänksamma personer som jag kommer sakna att ha omkring mig. Jag fick två fina presenter, varav en var den här tavlan på allihop. Den kommer ju passa fint i min lägenhet, haha! Sedan hade alla skrivit så fina saker på ett kort och så bjöd dem mig på en sista lunch igår. Tydligen hade flera förslag på present trillat in, som Abbas Greatest Hits (som om inte varje svensk redan har alla deras album), årsförbrukning av Krisprolls (finns det ens någon svensk som äter skorpor mer än en gång om året?) och presentkort på IKEA. Lyckligtvis föll det på ett presentkort på den svenska inredningssidan rum21.se, vilken min tyska kollega Johanna letat efter med ljus och lykta. Så att jag ska slippa släpa med mer till Sverige och kunna köpa någonting fint till min lägenhet. Otroligt tankfulla och fina presenter. Jag blev så rörd och glad.

 

Just att gå vidare känns däremot inte sorgligt utan nu ser jag fram emot nya äventyr. Eftersom jag åker till Sverige den 4:e har jag nu en veckas semester. Jag har en del praktiskt att ta tag i, men jag ska även passa på att njuta av Paris, umgås med vänner och bara ta det lugnt. Nu ska jag först iväg och hej då-luncha med C, sedan möte på banken och efter det möta upp med Precious som är tillbaka i Paris efter sin 2 månader långa semester i staterna.

 

 

0

0 kommentarer

  • Emelie - Lever drömmen i Paris!

    Åh, vilket fint avslut på arbetet. Då har du goda minnen från fina kollegor att ha i bakhuvudet när du flyttar åtminstone, och det måste kännas riktigt bra 😊

  • teruko

    Man blir glad av att läsa att allt känns ljusare och att du får så fina avslutningsminnen. Det är ju också en ren njutning att vara enbart turist i Paris och det kan du ju se fram emot att vara mååånga gånger!

  • Eva

    Vilken snygg avslutning på dina Parisår!Clever att lägga in en semestervecka på slutet för att kunna njuta lite också! Malmö är inte så dumt det heller, idag har staden visat sig från sin bästa sida, klarblå himmel och skön sol, så efter jobbet tog jag ett dopp i västra hamnen innan jag CYKLADE hem! Fina saker att njuta av en helt vanlig torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.