Weekend

Family first

 

Just nu väljer jag bort vissa grejer i min vardag och helg. Igår valde jag en lugn kväll hemma hos min kusin framför julfest och utekväll på Möllan. Även om det kändes tråkigt att missa det så behöver jag nog en paus från sådant för tillfället. I stället maxar jag tiden med familjen och unnar mig mysiga stunder tillsammans med vänner. Som i fredags när jag satt barnvakt åt mina brorsbarn. De var så snälla och duktiga hela kvällens tills de somnade i soffan båda två. Minstingen la sig såhär som på bilden när jag hade satt på henne pyjamas och värmde vällingen. Haha, så himla söt. Älskade ungar.

 

Igår på dagen var jag hos frisören, fikade med Ebba och Lucie och sedan gick jag en runda på stan för julklappsjakt. Nu har jag bara mammas klappar kvar, och så någonting till syrrans pojkvän. I morgon ska min julklapp till mig själv tydligen levereras med UPS. Jag hoppas inte att det innebär att jag måste vara hemma hela dagen för att ta emot det? Fast jag är ju väldigt spänd på den här kameran!

 

Idag var jag på gymmet och sedan har jag storstädat lägenheten. Nu tänker jag slänga in en moelleux au chocolat (gissa vem som har varit på Picard?!) i ugnen och titta på Solsidan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.