C'est la vie

Ett viktigt nyårslöfte

Det blev visst ett litet uppehåll här igen men livet kom emellan. Idag har jag med hjälp av tre starka karlar fraktat hem min systers gamla säng. Nu måste jag bara bli av med min gamla säng som ingen verkar vilja ha trots att jag är villig att skänka den. Jaja, det löser väl sig. Den stora frågan är egentligen hur tusan jag ska få plats med en 180-säng inklusive sängram.

I övrigt så har veckan och helgen varit ganska trevlig och lugn, men nu är jag faktiskt lite less på alla dessa helgdagar som gjort det svårt att inte förskjuta dygnsrytmen. Att sova bort förmiddagen kan vara skönt ibland, men inte nästan varje dag i tre veckor. Jag är redo för vardagen nu och ser fram emot att ta tag i det nya årets utmaningar. Dricka gröna smoothies och träna fyra gånger i veckan. Nej jag skojar. Jag håller mina nyårslöften på en rimlig nivå, vilket innebär att jag inte avlägger några nyårslöften alls. Däremot har jag några önskemål för året som jag hoppas kunna uppfylla. Eller jo, ett nyårslöfte har jag och det är att fortsätta vara snäll mot mig själv men det är underförstått.

Jag bokade förresten en spontan januariresa tidigare i veckan. Redan om nio dagar går jag på ett plan igen som kommer ta mig söderut. Jag ser extra mycket fram emot detta för det innebär att jag kommer få träffa en vän som jag inte sett på sex år. Kan du gissa vart jag ska åka? Det ligger i Europa och jag har varit där förut.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.