C'est la vie,  Shopping

Ett marinblått reafynd


Ska vi försöka vara lite positiva gällande det här med hösten? Jag kan börja! Ett av dem; Mid-season sale! Ni som hängt med här ett tag känner till att en av mina främsta talanger är att reafynda. Finns det något yrke där det kan vara en merit? Personal sales shopper kanske? Jag tror att hälften av plaggen i min garderob är reafynd och ganska många är köpta till 60-75 % rabatt. I brist på andra talanger såsom jonglera med äpplen eller lösa matematiska formler på två minuter, är det åtminstone bra för ekonomin att vara en reafyndande shopoholic light.

Mitt senaste fynd är denna tröja som nu blivit en av mina favoriter. Jag såg det som ett tecken från ovan när jag fick syn på den här fina saken för några veckor sedan, hängandes på en galge med en 50%-lapp som ömt viskade ”köööp mig”. Tröjan är marinblå i ett tjockare bomullsmaterial och har en båtringning med dragsko-detalj. Fickorna är väldigt praktiska Precis som många andra tröjor och koftor i min garderob kommer den från COS. Tyvärr finns tröjan inte att köpa i blått men däremot säljs den i en fin beigegrå färg som säkert passar någon som inte är en blekfis (som jag).


Beslutet satt djupt inne när jag i morse bestämde mig för att sjukanmäla mig. Jag har helt klart en förkylning i kroppen och det mest ansvarsfulla gentemot min omgivning är att stanna hemma från jobbet. Egentligen är det bara snuva och ett allmänt trött tillstånd som spökar, så jag tror inte att det är covid-19 (jag har ingen hosta och känner mig inte febrig), men det är dumt att riskera att bli sämre eller smitta andra. Om det inte är bättre i morgon bitti så får jag nog vara hemma då också. Det känns bittert måste jag säga för jag vill verkligen jobba denna veckan eftersom att jag kommer vara ledig nästa (höstlov = inte något behov av vikarier) och hade hellre legat sjuk i helgen. Tant pis, c’est la vie.

Jag har legat nedbäddad i sängen sedan i morse och idkar minimal ansträngning medan jag hinkar i mig vatten för att försöka blir frisk asap. Nu ska jag laga en nyttig lunch för att sedan fortsätta titta på Grey’s Anatomy. Kanske klämmer jag in en tupplur i schemat. Vi får se hur den här händelserika dagen utvecklar sig.

Hur är din dag? Tell me!

0 kommentarer

 • artist

  Åh roligt med reafynd. Jag har själv varit rea shopoholic. Men har lugnat ner mig de senaste åren. Men är fortfarande roligt när man gör ett riktigt fynd nån gång då och då.

  Trist med förkylning. Själv har jag haft en lindrig förkylning som blommat ut två gånger på kort tid denna höst. Trodde att jag var helt återställd men i dag hade jag lindriga symptom i förmiddags. Bättre nu i alla fall. Är alltid ledig på onsdagar. Så har sovit mycket i dag. Kram till dig och krya på dig!

 • Ewe

  Usch vad trist att vara sjuk, men kul med shopping 😊 Älskar färgen på tröjan!

  Efter att ha kämpat mig igenom nästan 16 hela säsonger av Grey’s så gav jag till slut upp, orkade inte mer haha. De tog ju verkligen bort ALLA intressanta karaktärer utom möjligen Meredith då men t.o.m henne tröttnade man på till slut.. slökollar dock på Private Practice nu.

  Min dag har bestått av en vanlig arbetsdag hemifrån med möten under eftermiddagen samt ”vabbat” sjuk sambo och stekt pannkakor 😉

 • Andrea

  Så fin tröja! Jag gjorde ett kap på Stadium Outlet för några veckor sen. En fodrad träningströja för 300 – perfekt för höstväder. Här kämpar man på med inlämningsuppgifter och tentaplugg. Är ganska matt och trött efter att släcka bränder, men bara fem dagar kvar innan höstlov. Längtar efter välbehövd återhämtning! Krya på dig! Kram

 • Daniel på FlyingDryden

  Reafynd är nice. Det är nog så jag också oftast köper kläder (de två-tre gångerna per år som det händer). Mycket klokt!

  Annars har dagen rullat på. Bokstavligt talat. Jobbade hemma hos en kollega idag, dit jag tog bilen, som bor i slutet på en lång nedförsbacke. Oplogad för dagen, eftersom det ramlat ner en jävla massa snö. Om jag hade sommardäcken på? Mhm. Gick lyckligtvis bra att ta sig hem när allt tinat lite och jag slapp mötande trafik…

 • christinesstories

  Ja när det är fynd som faktiskt används och inte bara hänger i garderoben och samlar damm så är det bra! 😊 Trist att din förkylning envisas med att hålla sig kvar. Hoppas att du snart blir helt återställd! Och tack <3

 • christinesstories

  Jo, jag vet vad du menar! När Alex försvann blev jag också lite trött på det. Klarar verkligen inte av Maggie-karaktären. Tycker att hon är så irriterande. Men fortsätter ändå kolla på skiten, haha! Din sambo verkar ha det bra han! 😉

 • christinesstories

  Åh en sådan skulle jag också behöva! Hoppas att den kommer väl till pass i höst och vinter 😊 Jag förstår att det känns extra motigt nu. Håll ut lite till bara! Snart får du koppla av. Tack för omtanken, och kram på dig!

 • christinesstories

  Hehe, jag har några vänner som är sådär med. Som hatar att shoppa och köper allt i ett kör. Oj det lät sådär lagom trafiksäkert. Här råder det högtryck för tillfället med 13-14 grader ute. Kan inte påstå att jag är avundsjuk på snön, men det lär låta annorlunda i december 😉 Se nu till att byta till vinterdäck och kör försiktigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.