Home Sweet Home

En upphittad fotoskrivare!

IMG_3777
IMG_3780Idag blev jag verkligen glad. Jag höll på att möblera om och rensa en massa grejer. Jag sålde ju som sagt en hylla på Blocket och efter att de hämtat den så försökte jag fundera ut vart jag skulle lägga all de de grejer som var i hyllan. Så står jag och tittar på en låda som min DVD-spelare står på och som jag trodde var tom. När jag öppnar den hittar jag min fotoskrivare – som jag letat efter sedan jag flyttade hem till Sverige. Alltså i nästan 2 år! Jag blev så glad att jag började skratta och tjuta på som ett litet barn, haha. Jag fick den av C (för mina nya läsare så är C min före detta franska pojkvän som jag var tillsammans med när jag bodde i Paris – för den nyfikna så hittar ni honom i arkivet ;)) i julklapp vårt sista år tillsammans och visste att jag hade packat med mig den i sista packningen när jag lämnade Paris, men när den varken fanns hos mamma, i lägenheten eller i mitt förråd så blev jag orolig att den hade blivit stulen från min resväska. Samtidigt var jag nästan 100% säker på att jag hade lagt den i handbagaget. Ni vet, när någonting verkligen försvinner sådär så blir minnet lite suddigt.

Nu är den alltså återfunnen och jag är så himla glad över det. Det är lite ironiskt på ett vis för idag är det C’s födelsedag och vi skrev med varandra i morse. Så hittar jag den samma dag. Var det han som teleporterade en undermedveten tanke till mitt undermedvetna? Kanske lite väl långsökt. Nu kan jag i alla fall skriva ut fina kort som kommer göra mig ännu gladare!

IMG_3776

Det är lite kaos i min lägenhet som ni ser, men det ska nog ordnas upp så snart som möjligt. Jag ska försöka städa undan allt här så jag slipper somna i det här kaoset, sen fixa lite middag. Det får bli lax i ugnen med soltorkade tomater och fetaost, och sparris. Det är skönt att kunna laga mat i ugnen för då kan man göra andra saker samtidigt.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.