C'est la vie

En kulturell kväll… och lite träningsvärk

DSC_1049

Igår var jag och hjälpte till på ett event på Babel hela kvällen. Jag kom i kontakt med den ideella föreningen Doc Lounge Malmö för ett tag sedan som letade efter volontärer som kunde hjälpa dem på tisdagar. De visar olika typer av dokumentärer och innan filmen är det alltid lite mingel där man kan snacka med Malmös kulturfolk. Jag ska skriva mer om det vid ett senare tillfälle för jag tycker att det de gör är riktigt bra. Det var dessutom en riktigt rolig kväll, mycket tack vare alla trevliga och duktiga personer jag jobbade med igår, men satan vad trött jag var när jag kom hem vid elva. Även om detta inte var lika ansträngande som när jag jobbade som värdinna under hösten och vintern 2012-2013, då jag ibland jobbade 6-8 timmar i högklackat (!!), så tar det mycket energi. Detta krockar tyvärr med kören, som jag verkligen vill fortsätta med, så jag får se om jag kör varannan gång eller något.

Jag har för övrigt en helt fruktansvärd träningsvärk. Mina stackars skinkmuskler fick sannerligen jobba hårt på träningspasset i måndags och det gör ont bara jag sätter mig på toaletten (eftersom att jag inte är kille med en snabel så är detta ett nödvändigt ont). Tanken är att jag ska gå på Pilates Ball ikväll, men vi får se om mina muskler klarar av det.

Nej nu ska jag göra mig i ordning och cykla iväg för att träffa syrran. Efter det ska jag bort till Madde för fika och häng. Vi har inte setts på länge nu så det blir trevligt att snacka ikapp. Förresten, jag har skrivit ihop ett inlägg om att flytta och bo utomlands. Den kommer upp senare idag. Så håll utkik om du är nyfiken.

//Last night I worked at an event hosted by Doc Lounge Malmö. It was a lot of fun but I was so tired when I got home. On top of that, my muscles are really sore from Monday’s workout. I mean, it’s nice in a way but do my but cheeks have to hurt so much? If it feels better this afternoon I’m gonna go to Pilates Ball because I’ve really missed that. Gotta go now cause Im late to see my sister. Ciao!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.