Paris

En enkel biljett till Paris


I Parc Monceau förra våren

Nu ska jag berätta en sak för er. Om två veckor sätter jag mig på ett flyg till Paris. Men denna gången är det lite annorlunda, för jag har endast bokat en enkel biljett. Jag ska nämligen göra min praktik där i vår, och sen stannar jag hela sommaren och tänkte sommarjobba där.

Jag får inte bara tid att mysa med min kärlek, utan nu får jag även tid att verkligen umgås ordentligt med mina fina Paris-vänner som jag saknar mest hela tiden här i Sverige. Och njuta av staden när den är som finast. För våren i Paris är någonting alldeles speciellt. När träden blommar och staden väcks till liv igen. Picknick i parken och vin på uteserveringar i kvällssolen. Det är inte mycket som slår det.

Home sweet home.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.