En bra måndag

Efter jobbet idag promenerade jag bort till bussen. Solen ligger rakt på under eftermiddagen eftersom att jag jobbar i östra delen av Malmö och bor västerut, så det blir ganska svettigt att gå den biten. Fast jag ska inte klaga för livet blir faktiskt betydligt bättre när vädergudarna är såhär snälla på våren. Dessutom hade jag en bra dag. För att vara en måndag kände jag mig väldigt pigg och på gott humör. Eleverna var förvånansvärt snälla och jag behövde inte skälla på någon för att de petade någon stackars etta i ögat med en pinne eller liknande. Annars brukar jag mest vara en bitter argbigga veckans första dag, hehe.

Jag skulle åka till biblioteket med två böcker men bestämde mig på vägen för att titta förbi på ett nytt fik som nyligen öppnat. Magen kurrade redan efter middag så jag åt en tidig sådan i form av en quinoasallad med varmrökt lax. Det var riktigt gott faktiskt. Sedan satt jag där och skrev i en timme tills det stängde. Efter det gick jag bort till biblioteket och lämnade tillbaka böckerna, sedan har jag suttit här och skrivit lite mer. Nu stänger de om tio minuter så jag ska bege mig hemåt. Jag är så trött i huvudet så resten av kvällen går jag offline. Det enda jag vill göra nu är att lägga mig i sängen. Det får bli en lång dusch och sen tänker jag se klart The Lost World.

Hoppas att du som läser detta har haft en bra dag! <3

0 reaktioner på ”En bra måndag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen