Outfits,  Shopping

Till de där varma sommarkvällarna

Jag köpte den här blusen på rea för flera månader sedan och har längtat efter att använda den, men eftersom att den är ganska tunn och luftig så har det inte varit läge. Till skillnad från vissa andra i det här landet så tycker inte jag att 20 grader är sommarvarmt. Den är i 100 % linne och från H&M. Idag bär jag den trots det kyliga klimatet men tog på mig en långärmad, grå topp undertill för att inte frysa. Jeansen är från ARKET och de köptes i Bryssel. Jag ångrar att jag inte köpte ett till par för de är både sköna och snygga. Förhoppningsvis kan jag snart strutta omkring som på bilderna, i snygga sandaletter på någon takbar med en vacker solnedgång som kuliss och gnälla över skavsår och kliande myggbett.

Någon som firade valborg igår? Själv åt jag fish tacos till middag i sällskap med Anneli och två kompisar som vi av en slump sprang på inne på Casual. Sen gick vi två hem till henne där vi packade hennes väska för fem dagar i Spanien där hon ska hänga med sina läkarkollegor (jag fick inte följa med). Sedan gjorde vi frisyrer på varandra och pratade om killar. Jag kände lite som att jag var med i en scen från Grease. Det fattades bara ett sjungande solo.

Helt plötsligt blev det kyligt igen i Malmö. Idag visar inte termometern mer än 11 grader. Brr! Jag fick ta ullkappan på mig och ångrar lite att jag inte tog med vantarna också. Just nu är jag på väg för att möta upp med Louise för att äta frukost. Nu är jag framme och väntar bara på Louise, så jag avrundar här.

Njut av den lediga dagen! ✨


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.