Inspiration,  Weekend

Winter Sun

Igår bjöd Malmö på några väl uppskattade soltimmar. Det kändes nästan lite overkligt eftersom att det nu under vintern i princip går att räkna det totala antalet soltimmar per månad på två händer. Så på eftermiddagen tog jag en paus från intensivpluggandet och gick iväg för att möta upp med en ny bekantskap. Vi köpte med varsin kaffe och sedan gick vi en lång promenad genom Kungsparken och vidare ner till Västra Hamnen. Det var riktigt kallt. Sådär kallt att händerna frös till is så fort jag försökte mig på att sms:a. Däremot så kompenserade solskenet för de stelfrusna fingrarna. Kameran fick såklart följa med nu när det äntligen var fotovänlig utemiljö. Jag vet att vissa tycker att motljus är a big no no, men jag älskar att fotografera i motljus. Enligt min åsikt ger det en naturlig magi till alla bilder. Lite som ett sagofilter.

Idag går jag lite under radarn för att förhoppningsvis bli klar med skoluppgiften i tid. Jag ska åka och sätta mig på universitetet hela dagen för om jag pluggar här hemma blir ingenting gjort.

Vi hörs ikväll eller i morgon. Hoppas att du får en riktigt bra måndag!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.