Shopping

Itsy bitsy striped bikini

Idag slutade jag klockan ett och efter det mötte jag upp med Louise för (ännu mer) fika på Scandic Triangeln. Efter drygt en vecka är jag fortfarande inte frisk så ikväll tänker jag ha en lugn hemmakväll och vila. Jag är så trött på att vara sjuk och längtar efter att komma igång med en aktiv livsstil igen. Louise gav mig ett presentkort på en veckas gratis träning på Kockums som jag vill utnyttja. Dessutom funderar jag på att gå och simma på fredag kväll. Det gör sådan skillnad för min sinnesstämning och mitt välmående.

Jag köpte förresten en så himla fin bikini på H&M innan resan. Det är precis en sådan modell som jag gillar. Det här att ha bikinitrosan i 80-talsstil som är så poppis just nu förstår verkligen inte tjusningen med. Enligt min åsikt är 80-talsmodet någonting som borde begravits och aldrig mer kommit åter. Då föredrar jag en bikini i linje med det ljuva 70-talet.

Om du också vill ha den här bikinin så hittar du överdelen HÄR och trosan HÄR. Vassegod!

//I’m still sick and really sick of being sick. I just want to restart an active lifestyle, so as soon as I feel better I’m planning to use a week’s free workout giftcard that I got from Louise. I also want to go swimming again so I’m thinking of doing that on Friday after work.

I bought this really nice bathing suit before my trip to Vietnam that I wish I had the opportunity to wear more often. I love bikinis in this kind of 70’s style. You’ll find the bikini at H&M and links to the two parts HERE and HERE.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.