Okategoriserade

#Nouw30DayChallenge

Nouw har en tävling just nu som heter #Nouw30DayChallenge och eftersom att vinnaren får en resa till Paris så känner jag att det är en tävling i min smak. Jag älskar utmaningar och jag älskar Paris. What more could I ask for? Dessutom är jag ny här på portalen och borde liksom mingla runt lite. Nätverka. Hoppa in i det okända och kliva ur min ”blogg-comfort zone”.

Kriterierna är att blogga varje dag i en månad och sätta upp mål för denna månaden. Få se, vad är mina mål? Hmm. Okej jag har det.

1. Att skriva klart några av inläggen som ligger i utkastet och väntar på att få komma ut till allmän beskådning.
2. Överleva januari månad (för annars blir det svårt att producera ett blogginlägg varje dag i januari)
3. Skriva med hjärtat och mota bort all prestationsångest. För den kommer ibland smygandes och det är då jag får skrivkramp. Jag ska skriva för att det är kul, inte för att jag borde leverera.
4. Våga satsa på skrivandet. Punkt. Det är ju det jag tycker allra mest om att göra.

Avslutningsvis så delar jag med mig av några bilder från Paris. Ni minns kanske att jag trodde att alla bilder från 2013 och 2014 hade försvunnit spårlöst? Jag hittade till min stora lycka ett gammalt minneskort där åtminstone några månader från 2014 fanns med. Om jag inte hade varit sjuk så skulle jag hoppat av lycka.

Janneke till vänster, min ständiga vapendragare under den sista tiden i Paris, och så jag till höger. Här sitter vi ute på lunchen. Jag har troligtvis sagt någonting väldigt roligt och hon skrattar åt detta genialiska skämt.

Louvren.

Min ”lägenhet” en solig kväll. Det var mer eller mindre ett litet studentboende, men jag bodde i Paris mysigaste område.

Uppe på Tour Montparnasse. Usch vad bitter jag är för att den där fina trenchcoaten kommit bort. Hur kan en kappa försvinna? Jag förstår verkligen inte.

Opéra Garnier. En kväll när jag var på väg hem från jobbet.

Till sist en solnedgång och utsikt över Batignolles. Detta var anledningen till att jag stod ut med mögel, miniliten köksvrå och 14 kvadratmeter.

Om du också bloggar på Nouw så hittar du tävlingen här: nouw30daychallenge

0 kommentarer

  • Evelina

    Jag tänker överraska min sambo med att åka till Paris i maj och undrar om du skulle kunna ”svänga” ihop en liten guide för bra upplägg? Tänker typ torsdag-söndag. Han har varit där innan, jag är helt newbie. Jag kan lite skolfranska så ingen ambition att inte bli avslöjade som turister 😊. Men du har så bra koll! Var ska man bo? Göra? Äta? Det finns ett hotell som heter Grand Amour hotel som verkar flott, men ligger det vettigt?

  • christinesstories

    Hej Evelina! Vilken härlig överraskning och present! Haha, du kan nog komma längre än du tror med lite skolfranska! Jag ska kika på det. har faktiskt börjt på en guide men ännu inte blivit klar med det. Men det finns absolut på min lista 😊 Grand Amour ligger i ett område som är lite sådär ”up and coming”, varken väldigt centralt eller utanför stan. Fördelen är att det är det ”riktiga Paris” i närliggande kvarter och att ni kan promenera till det mesta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.