C'est la vie,  Student life

Well made, well played

Allting blir mer eller mindre jobbigt och irriterande när man är sjuk. En buss som är försenad, kyla som blir ännu värre med fuktig luft, en kaffemaskin som inte fungerar, låsta dörrar och hissar som kräver passerkort som jag ännu inte fått, telefon som inte kan dela internet och inget internet för att beställa ett wifi-konto, en förkylning som inte blir bättre av att jag tvingats vara ute i kylan idag. Helst hade jag velat ligga i min säng nu men i stället sitter jag och väntar på att min kurs ska börja. Den är så himla intressant, vilket gör att det är okej att gå i skolan en måndagskväll. Om några timmar är jag hemma under täcket och i morgon har jag sovmorgon till kvart i nio. Det gäller att se det positiva i vardagen, som de säger.

Ryggsäcken köpte jag för övrigt i Hanoi. Den kostade 60 kronor i en outlet-butik. Jag vet inte om den är äkta om jag ska vara helt ärlig, men med tanke på att jag betalade lika mycket som för två cappuccinos i stället för en tusenlapp bryr jag mig inte så mycket. Om den är fejk så är det en väldigt välgjord kopia så jag tänker att det kanske är andrahandssortering. Färgen eller materialet som blev fel. För den har allt det där som en Kånken ska ha. Dessutom var färgerna så fina. Marinblått och vinrött är liksom mina favoriter.

Nu ska jag gå till klassrummet. Hörs sen!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.