Vacation,  Vietnam

Some place I’d rather be

Nu har jag bloggat här på Nouw i en dryg vecka och jag måste säga att det är helt fenomenalt bra, för att använda ett av mammas favorituttryck. Allting är så enkelt. Bilderna laddas jättesnabbt och det är betydligt smidigare att navigera sig omkring än i WordPress. Med andra ord är jag ganska nöjd med detta. Hur trivs ni mina trogna läsare/vänner som följt med hit? Jag hoppas att allt fungerar som det ska. Tyvärr går det inte att gilla inläggen om man inte har ett konto på Nouw, men jag skulle tro att det kommer ändras inom kort. Till dess blir jag såklart glad om ni vill slänga in en hälsning någon gång då och då.

Idag jobbar jag i några timmar och efter det måste jag till universitetet för att fixa ett passerkort/lånekort. Plus att jag behöver få tag på kursböcker, vilket säkerligen är riktigt svårt när jag inte redan har kollat upp detta och 25 andra i min kurs ska ha tag på samma böcker. Jag gör som jag alltid gör; litar på att det löser sig. Samtidigt kan jag önska att jag var den där organiserade personen som inte gjorde allt i sista stund. Sedan önskar jag även att det kunde bli vår, men det verkar vara ännu svårare att styra över.

Sao Beach, Phu Quoc.

Låt oss ta en stund att sörja det faktum att jag inte befinner mig på en strand just nu med fötterna i 28-gradigt vatten. Ni som faktiskt är på en strand och doppar fötterna i 28-gradigt vatten just när ni läser detta kan hålla det för er själva. Okej? Vi som just nu har fötterna i två lager ullstrumpor vill inte veta.

Men för all del, njut i det tysta.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.