Weekend

New jeans and some chocolate

Kommer ni ihåg de försvunna jeansen jag skrev om? De ringde från Levi’s Store här i Malmö igår och bad om ursäkt för att de inte hittat mina jeans. Däremot så hade de fått tag på ett nytt par som de lovade att lägga upp på studs. Så jag gick in till stan, och skrev på vägen ett meddelande till min kompis Kamilla för att höra om hon hade lust att träffas för en fika. Det hade hon som tur var så medan jag väntade på att jeansen skulle bli uppsydda så satt vi på Hollandia och snicksnackade.

När jag hämtade byxorna så hade en av tjejerna gått och köpt choklad till mig. Jag hade en ganska jobbig morgon igår då jag blev bokad för att hålla i musikklasser, utan planering, utan att kunna spela några instrument och ingen chans till förberedelse, till elever som varken lyssnade eller höll tyst. Hon skämdes för att de orsakat besvär för mig, och när jag i förbifarten nämnde min dåliga morgon tyckte hon kanske lite synd om mig. Jag sa bara att alla kan göra misstag och att hon inte skulle tänka mer på det. Jag fick ju nya jeans och det var det viktigaste, men det var en himla fin gest att köpa choklad till mig. Tack till dig gulliga butiksbiträde på Levi’s Store på gågatan! <3

Trots att jag sov länge idag är jag fortfarande så himla trött. Nu ska jag ta en promenad in till stan i mina nya jeans och handla ett par grejer, kanske ta en kaffe någonstans och sen tillbringa resten av dagen hemma. Jag vet inte om det är vädret men jag känner mig inte alls på topp just nu. Det är så att jag hade kunnat gå i ide och vakna upp i april.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.