In the kitchen,  Weekend

Sunday Brunch

Typiskt nog så började jag bli sämre igen igår och nu är jag sådär snuvig och eländig igen. Så himla typiskt. Jag skulle nog inte ha promenerat så långa sträckor i helgen utan faktiskt tagit tillfället i akt att vila ordentligt. Idag har jag varit så seg och trött. Det var knappt att jag orkade upp ur sängen i morse, men så var jag tvungen att åka hem till min kompis Julia som ska flytta till Bryssel i sex månader för att hämta ett paraply och hennes extranycklar.

Efter att jag varit hos Julia cyklade jag hem, använde mina sista krafter till att laga ihop en lyxig söndagsbrunch som jag åt i sängen (inte för att jag någonsin äter mina måltider någon annanstans – jag kanske borde rensa köksbordet?) medan jag pratade i telefon med min kusin Sophia och lotsade runt henne på Paris gator. Hon har varit där för jobb i helgen. Inte för att jag inte unnar henne det, men lite avundsjuk var jag ändå när jag följde hennes väg på google maps. Jag är så glad att hon köpt med sig mitt favorit-te hem som jag inte hittat någon annanstans än i Paris.

Jag jobbar i morgon och på kvällen har jag min kurs, så jag tänker lägga mig tidigt och hoppas på att en god natts sömn gör susen. Först måste jag få i mig lite mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.