Things I like

DRY SHAMPOO

 

 

Det är redan onsdag, woho! Snart helg igen. Vad betyder det? Jo, sovmorgon! Jag köpte förresten ett torr-shampoo igår. Varför har jag inte gjort det tidigare? Snacka om räddare i nöden. Särskilt idag när jag varken hade lust eller tid att tvätta håret (man kan ju fråga sig varför jag prioriterar att blogga framför att tvätta håret). Nu ser det (relativt) nytvättat ut. Jag kan verkligen tipsa om denna produkten. Ni hittar den på alla pharmacie (oftast på de flesta Monoprix också) i Frankrike. Kanske finns Klorane i Sverige också?

 

Nej nu måste jag skynda mig här! Typiskt att jag ska bli så sen för nu måste jag ta den förbannade metron i stället för bussen. Alltid en rolig upplevelse när man bor på linje 13…

 

 

0 kommentarer

  • Jenny

    Haha, när jag var i Parran -10 ställde jag upp Klorane på EXAKT samma sätt i fönstret och tänkte blogga om det! Great minds think alike. Jag är beroende av torrshampoo. Nepp, det finns inte i Sverige. Förrut fanns det bara i Frankrike och USA, men igår googlade jag fram att det finns i t.ex. England också (ska dit nästa vecka). Bastiste finns dock i Sverige och det är jättebra!

  • Susanne

    Torrschampo räddar verkligen mig vissa dagar, Klorane verkar vara det mest populära här i Frankrike. Jag har Batiste, men jag tycker inte om doften, ska nog testa Klorane nästa gâng!

  • Jenny

    Ja, London. Ta tåget över! Jag har gjort det två gånger, ibland finns det ju biljetter för typ 35 euro. Och då kan man ta första tåget dit (man vinner ju en timme) och ta sista tåget hem. så är man där över dagen. Jag har gjort det en gång och det är supersmidigt. Från centrala Paris till centrala London på bara några timmar. Super!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.