Things I like

A French Sunday Brunch

 
På hörnan av vår gata och avenue de Clichy ligger ett brasserie som på söndagar erbjuder en brunch. Jag brukar oftast göra brunch hemma efetrsom jag inte tycker att Paris har så bra brunch-ställen, men jag har varit sugen på att testa den här brunchen ett tag ändå. Därför gav jag den en chans i söndags. Något jag absolut borde gjort tidigare och helt klart kommer göra igen. 
 
Tre olika bagels att välja mellan, smakrik äggröra, färska champignoner i en god röra, valfritt kaffe, färskpressad apelsinjuice (inget koncentrerat skit alltså), mini-viennoiserier och sedan en dessert på det. Jag kan ju säga att jag inte ens orkade äta upp min moelleux au chocolat…
 
Det var riktigt gott, fräscht och prisvärt! Varför inte sätta sig på en bänk i parken Square des Batignolles efteråt?
 
 
Le Soleil, 134 avenue de Clichy (Metro: Brochant)
 
 
 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.