C'est la vie

Summer In The City

 

 

En bildkavalkad från min söndag för att kompensera för bristen på inlägg de senaste två dygnen. Igår var dagen då sommaren kom till Paris. Inte en dag för sent fick vi blå himmel och dryga 20 graderna. Väldigt dryga dessutom för det var uppåt 25 grader på eftermiddagen när vi låg i Parc Monceau och solade på en filt. På morgonen sprang jag några varv i parken innan det blev en brunch på en uteservering.

 

Idag då? Jag vaknade, klädde på mig, var på kontoret 10 timmar utan att gå ut, åkte hem, diskade, åt, diskade, hängde tvätt och nu ska jag sova. Så roligt är mitt liv på måndagar…

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.