Okategoriserade

To die for

 

 

Jag gick upp tjugo över åtta i morse och har dessutom en hel del sömn att ta igen från veckan som gått. Sedan en fem timmar lång bröllopsmottagning men mycket mat och champagne (höll mig till 1,5 glas dock) där jag mest stod upp. Ni kanske kan gissa er till hur trött jag är nu. Vi höll förresten till i Saint Cloud, vilket är ett av Paris dyraste och mest kändistäta närförorter. Granne med brudens föräldrar bor t ex den före detta partiledaren för Frankrikes extremhöger-parti. Undrar om han blir inbjuden till grannfesterna… Ganska fin utsikt från takterassen, eller vad säger ni?

 

Jag ska laga lite middag nu tänkte jag. För tillfället är jag lite i valet och kvalet vad gäller kvällens planer. Svida om till någonting chict och möta vännerna för ett glas, eller fortsätta kvällen i myskläder och ta fram nyköpta Ben & Jerry’s-glassen från frysen? Jag behöver sova men samtidigt kan det vara trevligt att gå ut. Hmm, ni lär märka på Instagram senare vad jag bestämde mig för. Hehe.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.