Doesn’t it make you smile?

Kolla detta, blir man inte alldeles lycklig av det?! Jag satt och småskrattade och blev alldeles rörd när jag såg det. Sen älskar jag ju filmen med! Kanske ska leta fram den ur förrådet och se på söndag?
Hittade klippet hos Ellinor. Tack för det, precis vad jag behövde denna trötta och sega onsdag! 🙂

Ikväll var det först planerat att äta middag ute, men det finns inte tid för det. Ska på ett möte efter jobbet, om ett extra jobb, och efter det bara hem och packa klart och städa rummet. Det måste vara klart i morgon för jag vill inte stressa med det. Kanske hinner med en springrunda med, men får se. Jag är så himla trött så det kanske är bättre att vila. Promenerade faktiskt till jobbet i morse! Fick mig att vakna om något, haha.

Nej nu ska vi se Ice Age här. En liten 3-åring vaknade för ett tag sedan och klänger på mig som en apa. Börjar bli svårt att skriva. 😉

0 reaktioner på ”Doesn’t it make you smile?”

 1. Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

  oj , en dator skulle jag nog aldrig få i julklapp, tror jag max får för 1500 av mina föräldrar, 500 av sambon och 500 av svärföärldrar typ.

 2. Visst är det ett helt underbart klipp. Hela jag blev så glad att jag satt där och flinade dumt för mig själv. Vet inte vart de sentimentala känslorna kom ifrån, kanske för att jag har många fina minnen till filmen och att jag tycker att det är så härligt att se hur alla olika typer av människor sluter upp i dessa mobs och hur förvånade alla åskådare blir.

  Kram

 3. Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

  jag tror solarier har fler fördelar än nackdelar så länge man inte överdriver saken.

  härligt med föräldrar som ställer upp i vått och torrt..vet inte heller hur mycket jag egentligen är skyldig mina föräldrar..säkert upp mot 20 000 men så gör jag nåt litet för dom och så "skriver de av " några tusen..haha =)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen