Paris Tips

Paris-tips: UndizSorry för dåliga mobilkamera-bilder!

Jag måste dela med mig till er om en rolig underklädes-butik här i Paris. Undiz har en massa fina underkläder, söta pyjamasshorts och olika bastoppar i flera olika färger. De söta små shortsen på bilden med hjärtan är lite av deras grej, de finns i alla möjliga olika mönster och färger.

Priserna är inte mycket att klaga på(10 euro för ett par shorts, 15 euro för ett nattlinne, 4-8 euro för ett par trosor och ca 10-15 euro för en BH) och utbudet är stort. Finns både söta underkläder och sexiga underkläder. Samt basutbud. Risken att inte hitta det man söker i sin storlek är ganska minimal dessutom, med tanke på kvantiteten. Dock är de väldigt små i storlekarna så man får gå upp en storlek oftast.

Undiz finns på Forum des Halles, 12 av du gal Leclerc och på Quatre temps vid La Defanse. På des Halles hittar ni den på niveau -3(ovanför RER-stationerna) nära H&M.

0 kommentarer

 • Ellinor

  Vilken superfin butik!
  Det är alltid så roligt när man kommer ner till "kontinenten" då man hittar alla dessa underklädeskedjor, vilket inte alls är lika vanligt här hemma i Sverige.
  Hoppas du hittade mkt fint!

  Bisous

 • Solli

  oh la la, tack för tipset! En sak som är säker är att du och jag måste gå på en shoppingrunda i Paris 😊 Du har galet bra smak!

  Hur har det gått med lägenhetssökandet? Har du hittat ngt för våren?
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.