C'est la vie

Not enough sleep

Såklart är jag lika trött idag som igår, för jag somnade (som vanligt) alldeles för sent. Och jag känner mig själv, det funkar inte med för många dagar utan ordentlig sömn. Jag blir alltid likadan. Trött, stressad, hängig, negativ, grinig. Ni anar inte som jag längtar tills torsdag kväll. Känner mig så himla less just nu.

Men lite tröstshopping hjälpte iafl. Hittade ett fint armband på New Look som jag tänkte ha till nyår. 🙂 Nu är det bara skor, ett snyggt skärp och väska, sen är jag kittad för årets fest. Grejt!

Ska åka till jobbet om 45 minuter ungefär och nu tänkte jag städa ur mina grejer i kylskåp och skafferi. Inte någon favoritsyssla men måste göras.

0 kommentarer

  • Lollo

    Hej, förlåt att jag itne har hört av mig men jag har så mycket att göra nu så hinner tyvärr inte med nån bloggheader till dig, jag kan ju höra av mig om jag har tid senare=) Hopaps allt är bra med dig! Firar du jul i paris? =)

  • Magdalena

    Kul för dig att komma till Sverige o fira jul. Galet att det redan är jul snart. Men dock vill jag ha mer snö, här är pyttelite bara 😟

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.