C'est la vie

Dilemma

Bild 2016-10-21 kl. 15.51 #2

Hej hej vänner! Mina VIP-läsare kan man väl kalla er kanske? Hähä. Gulliga är ni i alla fall. Så många fina mail som fick mig att le och även känna en viss beundran över allt ni gör, tagit er genom och all erfarenhet som tillsammans kommer in här och läser flera gånger i veckan. Det är lite coolt tycker jag. Att ni som läser är så kunniga och smarta.

Här har ni mig live från PhotoBooth och Malmö Stadsbiblioteks kafé. För att vara lite ytlig och narcissistisk så är jag ganska nöjd med färgen på mina ögonbryn. Däremot har jag inte tvättat håret på tre dagar. Det börjar bli lite småäckligt.

Jag har suttit på biblan i ett par timmar och skrivit på ett arbetsprov för ett jobb jag sökte för någon vecka sedan. Egentligen vill jag inte ha det för dels är det skittråkiga texter och dels så har jag som sagt andra planer, men tills jag har allt det där andra svart på vitt så tänker jag att jag lika gärna kan köra på som vanligt. En sak tänkte jag dock på och det är att jag sitter och spenderar typ två timmar på att skriva en text för en hemsida som jag inte får betalt för att skriva. Två timmars gratisjobb och tid som jag hade kunnat använda till andra saker. Sen har jag ett till arbetsprov för en annan sak och det kommer ta ännu längre tid. 1500 ord! Det är mer än 2 A4-sidor! Hur hanterar man egentligen sådant? Visst att det är normalt när det kommer till sådana saker och det är många företag som kräver ett arbetsprov, men det är samtidigt ganska omfattande. Även om jag faktiskt är ganska intresserad av den här tjänsten och tänker att det kan vara bra att ha som backup. Men alltså två sidor.. Det är inte så att jag sökt som redaktör till Vogue. Hur tänker ni där?

Jaja, nu ska jag gå upp och göra klart texten så att jag kan skicka det sen. Det är riktigt pissväder här i Malmö idag så jag funderar på att ligga under täcket i pyjamas ikväll och se någon film. Borde även träna men vet inte om jag orkar ta mig till gymmet idag. Dilemmat där är att jag måste tvätta håret för annars kommer mina örngott börja lukta apa, och om jag tränar i morgon måste jag tvätta det igen. Ja ni hör ju hur svårt mitt liv är idag. TUNGA BESLUT.

0

0 kommentarer

  • Jenn - forever abroad

    Känner verkligen igen hårdilemmat… 😉 Jag skippade att tvätta håret igår för skulle träna idag och pojkvännen hade planerat att tvätta sängkläderna (ja vi har bara ett set, men ett lyxigt sådant, hehe) så då hade jag planerat in mitt nytvättade hår till efter träning + rena sängkläder. Det föll dock för att han GLÖMDE tvätta dem….. Ibland undrar jag vad den där hjärnan är så upptagen med att tänka på när den glömmer saker titt som tätt 😉 Och ja, det lät som ett långt arbetsprov 2 sidor… Antar att det kan be om det om det är hög konkurrens?!

  • Sandra

    Haha jag sitter i detta ögonblick med ett hår fullt med mjöl på grund av min halloween-sminkning igår. Vi kan starta smutsig-i-håret-klubb! Jag fattar ju varför det krävs arbetsprov men det låter ju lite överdrivet med 1500 ord? Hellre flera små uppgifter i så fall! Det känns som att det är fler och fler företag som förväntar sig gratis arbetskraft nuförtiden. Tråkigt!

  • christinestories

    Hahaha, åh jag måste ju in och läsa på bloggen. Har inte orkat läsa bloggar senaste dagarna men nu saknar jag det 😊 Och jag håller med. Lite väl stort prov!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.