C'est la vie

Different points of view

I eftermiddags åkte vi till Conforama, en av få butiker som är öppen på söndagar. Det är som IKEA men mindre och så har de inte alls så mycket bra grejer som på den fantastiska svenska versionen (Christophe vägrar åka till IKEA… vad är det för människa jag är tillsammans med egentligen?!).

Men vi hittade bl a en brödrost för 9 euro och så glas och fler bestick, samt en klädhängare. Christophe är riktigt stolt över sin klädhängare. Det tog sin lilla tid att sätta ihop den men till slut gick det. Han har sagt minst fem gånger hur bra han är och hur bra den är. Den är skitful enligt min mening, men jag låter honom hållas. Jag fick trots allt en ”téléphone fixe” (telefon till fasta nätet) av honom i 2-årspresent. Inga glamorösa presenter här inte, haha. Men nu blir mamma glad när jag kan ringa henne oftare.

Nu måste jag sätta igång med middagen. Ikväll blir det pasta med kräftstjärtar. Till förrätt rökt lax och blinis. Mmm!

0

0 kommentarer

  • isabelle

    jag tycker faktiskt inte om IKEA just fôr att alla handlar dâr men de har ju absolut bâst saker om man inte vill lâgga sâ mycket pengar. tyckte om IKEA när jag var yngre men vi tar paus i vârt fôrhâllande. kanske p g a att soffan blev nersutten pâ ett âr. oh men hjâlp vad skoj det var i paris med min fransman. jag lyckades slâpa dit honom. han hade varit där typ 1 gâng. konstigt! fôrst körde vi vilse. sedan kom vi en dag dâ det var strejk och fick vända om. strejk pâ ikea… nästa helg ville killen absolut inte betala fôr leverans fast jag fôrsôkte sâga att sakerna inte skulle gâ in i bilen (en liten peugeot). de fick inte plats… har nog aldrig sett honom sâ sur. och ja det var han som betalade allt. sâ det blir nog inga fler besôk dâr fôr oss pâ ett tag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.