Culture Paris/France

Det finns vissa tillfällen

Hej på er! Idag är det fredag, härligt va? Vädret här är lite halvdant idag, så jag stannar inne och passar på att få lite grejer gjorda. T ex som att kolla efter boende. Om 1,5 vecka vill jag helst ha hittat något!

Ibland frågar jag mig vad jag gör i en stad där jag får betala minst 400 euro för ett litet rum på 10 kvm på 6:e våningen utan hiss, när jag har en lägenhet på 36 kvm som jag inte ens betalar lika mycket för. Det är ju sjukt korkat om man tänker efter.

Men så är det ju också Paris. Samtidigt som det finns dagar då jag hatar den här stan. Som i förrgår när jag skulle in och träffa Maria och metron var så full att jag fick VÄNTA tre tåg för att komma med. Det var SMOCKFULLT. Sen stod jag i en position som jag inte trodde var möjlig medans jag hade armbågen in i en sur kvinna och försökte hålla i ett handtag med två fingrar utan att ramla när tåget gasade på.

Ahh, Paris, je t’aime. Ibland.

0 kommentarer

  • Lisa

    Ja du, du ar dar for staden ar alldeles underbar och din karlek finns dar. Da spelar det ingen roll att det finns 36kvm mycket billigare nan annanstans 😉 Och i Paris ar man ju typ aldrig hemma i alla fall. Nastan i alla fall.

    Lycka till med letandet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.