Tankar & Funderingar

Decision made

Ett beslut är fattat och det känns så bra. Äntligen får jag andas ut och en chans att bli av med magont, sömnlöshet(tydligen kan man inte leva på Donormyl*) och ångest. Slippa den dåliga energin och slippa känna som att jag slösar min tid på något som inte ger mig någonting annat än dålig fysisk och psykisk hälsa. Nu ska jag bara berätta för vederbörande** och hoppas att det går smidigt. Det är lite nervöst men jag ska samla mod och styrka. I can do it. Och i eftermiddag ska jag boka en efterlängtad biljett till ett annat land och en person som jag saknar som mest just nu. Åh som jag längtar! Jag behöver det så himla mycket.

För att skingra tankarna och samla energi så drar jag ut på en springtur snart. Jag tror jag behöver det inför ikväll. To break the news.

* receptfria franska sömnpiller
** jag ska inte göra slut med min fransman, så ni inte spekulerar i det. Och så inte pappa blir orolig 😉

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.