C'est la vie

Riding with the wind


Roadtrip i cabben!


Fint!


Mysig by vi stannade till i för att köpa bröd


Kan man ha det bättre? Här serverar Carole mig vatten dessutom. Lyx! 😉


Herrerna diskuterar viktigheter i skuggan


Medan damerna solade. Min ”svärmor”(tydligen kan man ju inte säga det om man inte är gifta) till vänster. En fin människa 🙂


Jag vann första gången, sen blev jag lat och kom sist när de ville ha revanch. Christophe’s pappa blev så besviken på mig, haha!

Igår blev vi bjudna på lunch hemma hos en kompis mammas lantställe. Tutande bilar byttes ut mot kvittrande fåglar, förorenad luft mot frisk luft och tråkig pasta mot god hemlagad mat. Otroligt mysigt.

Vad gjorde jag då där då? Först åt jag lunch i 2,5 timme, sen läste jag i en solstol, sen somnade jag i en solstol, sen pratade jag och svägerskan om att hon ville åka till Sverige på semester, sen läste jag lite till, sen solade jag, sen spelade jag krokett. En oerhört produktiv dag med andra ord.

Just nu är det lite mycket. Jag har ett beslut att fatta denna veckan och måste lägga min tid på att hitta en lösning till följd av det beslutet. Krypiskt, jag vet. Men jag kan inte skriva mer än så. Ni lär märka vilket beslut jag tar.

Nu ska jag ut och njuta av den här dagen. Himlen är blå och graderna visar strax över tjugofem-strecket. Ahh, sommar, älskar det!

0

0 kommentarer

 • Ellinor

  Det ser riktigt mysigt ut – en sann fransk idyll!

  Hoppas att du inte får huvudbry under veckan utan att du kommer fram till en bra lösning. Du är en klok tjej så det tvivlar jag inte på 😉

  Kram

 • Renée

  I Värmland (mitt hemland) sägs det att man lever efter devisen "Det ôrnar sig, det ôrnar sig, o ôrnar det sig inte så kvettar det".
  Faktiskt en himla skön inställning men svårt att använda…

  Lycka till med beslutet!

  /Renée

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.