Cape Town Life

December Twentyseventh

Jag slog upp mina blå halv tio i morse, fixade lite frukost och satte mig på altanen med datorn. Här har jag suttit sedan dess. Solen skiner, termometern visar 26 grader och några få moln svävar över Table Mountain. Då känns det ganska bra att komma tillbaka till Kapstaden och ”vardagen”. Jag börjar äntligen komma i acceptans med min nya livssituation och anpassa mig efter den. Det tog sin lilla tid men nu känner jag mig lugnare, gladare och mer motiverad.

Det enda som just nu stör känslan av lugn är det faktum att jag måste flytta inom de närmsta dagarna, och jag vet inte vart. Det börjar bli tröttsamt att leva i en resväska och aldrig riktigt landa på en och samma plats men förhoppningsvis så är det sista flytten.

Klockan är nu redan halv ett och jag börjar fundera över vad jag ska göra av min dag. Först och främst måste jag duscha för det orkade jag inte göra igår, hehe. Jag hoppas att vi kan sätta på varmvattnet lite. Det är oftast inte påslaget under dagen på grund av att det drar så mycket el. Det här med centralvärme och obegränsad tillgång till varmvatten är inte en självklarhet ska ni veta. Jag är glad att jag lagade lite extra mat igår kväll för jag har rester från igår till lunch. Kanske åker jag in till stan eller till stranden i eftermiddag.

Vad hittar ni på såhär i mellandagarna? Är det jobb eller semester?


0 kommentarer

 • Dryden

  Oh work. Men det gör mig inget. Jag sparar mina semesterdagar till 2017 istället. Det finns planer även för det året. 😊 Låter tungt med allt flyttande bara., hoppas du hittar något mer stationärt snart.

 • Tess

  Är hemma, ledig och ägnar därmed dagarna åt att göra ingenting. Skönt, men samtidigt skulle jag inte ha något emot att vara ute och resa igen trots att det bara är tre veckor sedan som jag var i Tokyo… Hoppas att boendet löser sig för dig, inte så himla kul att vara utan en fast punkt. Passar även på att önska ”God Fortsättning” ????

 • christinestories

  Ja det är den där ständiga rastlösheten, jag känner igen det. Vi vill både äta kakan och behålla den 😉 Men du verkar ändå njuta av ledigheten och att bara chilla. Tack så mycket. Jag hoppas också det! God fortsättning till dig med!

 • Jenn - forever abroad

  Vad fint att höra att du är lugnare, gladare och mer motiverad. <3 Jag jobbar nu ett par dagar men har också varit ledig med långsamma frukostar, promenader, familjehäng och kompishäng, hundraettåringen på bio, Waffle Street på Netflix, en god bok, massor av mys osv. Ser fram emot nyår med bästa vännerna! Önskar dig även supermycket lycka till med att hitta en bostad nu! Kram från Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.