Travels

Day of departure

Nu åker jag tillbaka till Sverige. Usch vad det känns trist. I morse ville jag verkligen inte gå upp ur sängen för jag visste ju att det var sista morgonmyset på flera veckor med min älskling. Hans pussar, kramar och omfamningar kommer det bli svårt att vänja av sig vid nu.
Men tiden går fort och snart ses vi igen. Jag har flera veckor utan lektioner i slutet av oktober/början av november, så då kan jag komma hit och stanna länge. Det längtar jag efter!

Jag har föresten en ny skön poncho som jag köpte samtidigt som klänningen. Den har jag på mig idag. Skorna är nya de med, från Din Sko. Fast det fick bli mina Vagabondstövlar under resan, eftersom att de tar så mycket plats i väskan.

Ok, gotta go. Planet går om 3 timmar så jag är i Malmö redan i eftermiddag. Vi hörs därifrån!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.