Travels

I will miss you until I see you again


My love. Som vanligt får man inte bära själv utan det ska mannen göra 😉


Mitt fina datorfodral från Bik Bok och C’s gamla iPod som jag fått ärva


Vackra moln högt upp i himlen

Hemma igen i ett grådisigt Malmö. Det känns ju sådär när jag lämnade Paris med det där fantastiska soldiset som jag älskar under sensommaren/tidiga hösten.
Men här är det bara grå och ruggig höst. Reality came and sat on my face. Ungefär.

Resan och hemkomsten i punkter:

– Mitt Visa-kort ville inte fungera i bankomaten och jag kunde inte ut pengar. Hade 1 euro på mig, vilket bara räckte till 1/10 biljett. Så min riddare på vit häst, eller ja fransman i stilig kostym iafl, fick komma till Opera och lämna 10 euro till mig(som han fick låna av en kollega eftersom att han glömt plånboken hemma) när han varit på jobbet sådär 15 minuter. Jag skämdes ännu mer när HAN bad om ursäkt för att han inte kommit tidigare.
Sen tänkte jag att jag nog älskar honom lite mer än jag gjorde 30 minuter tidigare.

– Kom fram till CDG ca 45 min innan avgång och fick äta min yogurt i kön till säkerhetskontrollen så att den inte skulle gå till spillo. Blev sen stannad och efter lite rotande i mitt handbagage så hittade de en grej till håret som var ”vass och farlig”. Men de skojade tydligen bara och lät mig passera. Trött, hungrig och stressad, jag skrattade lite för att vara snäll.

– När jag kom på planet så satt en tant på min plats. Hon ville sitta med sin dotter(som var vuxen btw…) och snäll som jag så offrade jag mig och tog hennes plats i stället. Vilket var precis vid vingen, med bullrande motorer. För mycket oljud för att kunna se på nyaste Gossip Girl-avsnittet som tidsfördriv eller lyssna på iPod med mina crappy 10-euros hörlurar. Karma Christine, karma…

– Kom innanför dörren med ett inkassokrav från Intrum Justsia bland reklamhögen. En E.on-räkning som inte blivit betald pga adressändring. Kul om man fått en betalningsanmärkning i fem år pga det. Med en summa på 100 spänn dessutom.

– Går in på Nordea’s internetbank. Nervös. Ont i magen. Inte fått CSN? Kontot länsat? Shoppat för mycket i Paris?
Nej, alla de tusen som skulle vara där var kvar. WTF?

Mina tankar nu? Trött, hungrig, saknar redan Christophe, vill tillbaka till Paris. Går Idol ikväll?

Plus? Mamma kom precis med en kasse från Hemköp. Middag till ikväll och frukost till i morgon ♥
Sen har jag en låda macarons som jag ska kränga till efterrätt. Hähä.
Fått en partyinbjudan på FB. Fest i november(jo välkommen till Sverige liksom, här har man framförhållning, haha) som infaller dagen efter en tenta. C’est parfait!

Nu? Måste boka tvättstuga. Packa upp och sortera bort alla smutsiga kläder. Svara på mail.
Glömt att fixa kurslitteraturen för kursen som började idag dessutom, så måste kolla upp det med. Fuck.

Vi hörs sen!

0

0 kommentarer

  • Samantha

    Reality sat on my face haha! Låter som en bra start på veckan:) Har faktiskt tänkt på det där med den svenska framförhållningen. För visst är det svenskt!? Saknar det spontana som är utomlands… Allt måste planeras så in i skogen. Mer spontanitet åt folket!

  • Ellinor

    Som jag skrev innan; det var nog inte meningen att du skulle åka och Paris gjorde verkligen allt för att hålla dig kvar 😊
    Skönt att det löste sig tillslut och att du åter igen är hemma i tryggt förvar. Hoppas att få träffa dig om någon månad eller så igen.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.