Paris

No need to say goodbye

Det var oundvikligt när jag var i Paris, hur mycket jag saknar den staden. Visst finns det saker jag INTE saknar och kanske är jag inte riktigt redo att bo i Paris igen ännu. Jag måste först rota mig ordentligt i Sverige igen. Ge det en ärlig chans. 
Men det är helt klart säkert att jag en dag kommer vilja bo i Paris igen. Den dagen är inte nu, men snart.

Såklart är det mycket för kärlekens skull. Jag insåg dessa dagar hur mycket jag behöver honom i mitt liv. Hans kärlek gör mig stark och ger mig sådan energi. Men man kan inte bo i en stad för en annan människas skull. Man måste bo där för sin egen skull. Så när jag vill bo där mest för min skull så lämnar jag Sverige igen.
Tills dess får det bli Paris då och då.

Mina två kärlekar. Je reviendrai bientôt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.